Συμμετοχή στην ζωή

Απολαύστε περισσότερες μαγικές στιγμές της ζωής σας

 


Ακουστικά βαρηκοΐας Phonak - ευέλικτες μορφές, χρώματα και στυλ.

Η Phonak έχει το κατάλληλο ακουστικό βαρηκοΐας για εσάς, ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας της ακοής σας, τον τρόπο ζωής σας, τις προσωπικές σας προτιμήσεις, την ηλικία σας ή τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω ή ρωτώντας τον ακοοπροθετιστή σας.

Do not delete or try edit this element


Phonak Audéo M 

Love at first sound… κάθε μέρα! 

Phonak Audeo M

Με το Audéo M εξωθήσαμε τα όρια της τεχνολογίας για την ακοή ώστε να δημιουργήσουμε μια λύση που να μεταδίδει εξαιρετική ποιότητα ήχου, να είναι εύκολη στη χρήση και να προσφέρει πραγματική αίσθηση ευημερίας. Από την πρώτη εφαρμογή και για κάθε ημέρα έκτοτε, το Marvel προσφέρει ακουστική εμπειρία που είναι love at first sound. Διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία σε ένα υπέροχο ακουστικό βαρηκοΐας και συνδέεται απευθείας σε smartphones, τηλεοράσεις και σε μια πληθώρα καθημερινών ηλεκτρονικών συσκευών. Το Audéo M είναι διαθέσιμο επίσης σε επαναφορτιζόμενο μοντέλο.    

 

 

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης Audéo M  

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης Audéo M-R 


Phonak Audeo B-Direct

Phonak Audéo B-Direct

Όταν τα ακουστικά βαρηκοΐας σας μπορούν να συνδεθούν απευθείας με οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο*, life is on 

 

Με το ακουστικό βαρηκοΐας Phonak Audéo B-Direct μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο με τεχνολογία Bluetooth®,  ανεξάρτητα αν το λογισμικό του είναι iOS, Android ή οποιοδήποτε άλλο. Το Phonak Audéo B-Direct λειτουργεί και σαν  ασύρματο ακουστικό τηλεφώνου. Μπορείτε να απαντήσετε ή να απορρίψετε τηλεφωνικές

κλήσεις με ένα απλό άγγιγμα στο ακουστικό

βαρηκοΐας σας.   

 

Επιπλέον, το Phonak Audéo B-Direct συνδέεται

εύκολα με την τηλεόραση ή το ηχοσύστημα,

μέσω του TV Connector, το οποίο μετατρέπει

τα ακουστικά σας  σε ασύρματα ακουστικά

κεφαλής για να απολαμβάνετε εξαιρετική

ποιότητα ήχου.    

 

* Με Bluetooth® 4.2 και παλαιότερες εκδόσεις 

 

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


Virto B Titanium

Phonak Virto B-Titanium

Όταν το πιο διακριτικό ακουστικό βαρηκοΐας είναι από τιτάνιο, life is on

 

Το Virto B-Titanium είναι το μικρότερο - μέσα στο αυτί - ακουστικό της Phonak! Είναι τόσο διακριτικό που κανένας δε θα καταλάβει πόσο καλά ακούτε. Κάθε ακουστικό βαρηκοΐας Virto B-Titanium είναι κατασκευασμένο από το αποτύπωμα του ακουστικού σας πόρου και ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας  ανάγκες. Τιτάνιο, ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό. 

 

        file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


Phonak Virto B

Όταν ένα ακουστικό βαρηκοΐας είναι κατασκευασμένο βάση βιομετρικών μετρήσεων για να παρέχει τη μέγιστη απόδοση, life is on 

 

Τα Phonak Virto B είναι παγκοσμίως τα πρώτα ακουστικά βαρηκοΐας με τεχνολογία βιομετρικής βαθμονόμησης. Είναι σχεδιασμένα για να σας παρέχουν πρόσβαση σε ακόμα καλύτερη ακοή, προσαρμοσμένη αποκλειστικά στα μέτρα σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης,  τόσο μοναδική όσο εσείς.

 

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


Phonak Bolero B

Όταν μπορείς να απολαύσεις 24 ώρες* ακοής με μια απλή φόρτιση, life is on

 

Τα Phonak Bolero B είναι ιδανικά για ήπιες έως σοβαρές δυσκολίες ακοής. Η σειρά περιλαμβάνει ένα πλήρως επαναφορτιζόμενο ακουστικό βαρηκοΐας, το Phonak B-PR, ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε κάθε είδους ανάγκη. Συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία με την πρωτοποριακή επαναφορτιζόμενη τεχνολογία. Τέλος στην αλλαγή μπαταριών. Με τα πλήρως επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας μπορείτε να απολαύσετε την ελευθερία σας, με την αυτοπεποίθηση ότι τα Bolero B-PR θα είναι πάντα φορτισμένα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.  

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης

 

 


Phonak Audéo B

Όταν μπορείτε να απολαύσετε 24 ώρες* μοναδικής ακουστικής εμπειρίας με μία απλή φόρτιση,  life is on

 

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Audeo B δημιουργήθηκαν για να απλοποιήσουν τη ζωή σας και να προσφέρουν  ακοή αβίαστα. Αυτό που κάνει το Audeo B τόσο ξεχωριστό είναι το μοναδικό λειτουργικό του σύστημα AutoSense OS. Αντιλαμβάνεται το περιβάλλον που βρίσκεστε και ρυθμίζει τα ακουστικά σας σε κάθε σας βήμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα ενεργοποιήσετε και τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα. Και με το επαναφορτιζόμενο Audeo B-R, μπορείτε τώρα να απολαμβάνετε 24 ώρες* μοναδικής ακουστικής εμπειρίας με μία απλή φόρτιση.

 

Βάσει αποτελεσμάτων σε πλήρη φόρτιση, και μέχρι 80 λεπτά ασύρματης μετάδοσης δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες       επισκεφθείτε το www.phonakpro.com/evidence

 

 

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης Audéo B 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης Audéo B-R 


Phonak CROS B

Η έξυπνη λύση στη μονόπλευρη κώφωση.

 

Γνωρίζετε την κατάσταση: είστε σε ένα θορυβώδες δωμάτιο και δεν μπορείτε να ακούσετε την παρέα σας ή τους συναδέλφους σας, διότι το ακουστικό βαρηκοΐας δεν είναι τοποθετημένο στην πλευρά του καλού σας αυτιού, ή μιλάτε στο τηλέφωνο και  αγνοείτε το περιβάλλον γύρω σας. Αν αυτό σας ακούγεται οικείο, το Phonak CROS II είναι η πιο έξυπνη λύση για εσάς.  

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης CROS B      

 


Phonak Vitus / Vitus+

Καλύτερη ακοή με αυτοπεποίθηση

 

Η σειρά Phonak Vitus / Vitus+ προσφέρει σταθερή απόδοση σε διάφορες ακουστικές καταστάσεις. Πλέον είστε σίγουροι ότι το ακουστικό βαρηκοΐας σας είναι ποιοτικό, αφού διαθέτει την αποδεδειγμένη τεχνολογία της Phonak και επιπλέον είναι ανθεκτικό, αξιόπιστο και προσιτό. Με ελκυστικό σχεδιασμό, υπάρχει ένα Vitus που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Η δυσκολία ακοής σας, καθώς και η αισθητική σας, θα καθορίσουν το κατάλληλο Vitus για εσάς. 

 

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης Vitus / Vitus+ BTE  

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης Vitus+ RIC 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης Vitus+ ITE 
Do not delete or try edit this element

Phonak Baseo Q

Phonak Baseo Q

Η οικονομική λύση

 

 

Το ακουστικό βαρηκοΐας Phonak Baseo Q  προσφέρει τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην απόδοση και το προσιτό κόστος. Διατίθεται σε τρία μοντέλα οπισθοωτιαία (ΒΤΕ) και σε τέσσερα χρώματα που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τα μαλλιά και το δέρμα.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


Phonak Tao Q

Phonak Tao Q

Αόρατο και προσιτό

 

 

Το Phonak Tao Q έρχεται σε τρία κατά παραγγελία μοντέλα που φοριούνται διακριτικά στο εσωτερικό του αυτιού. Προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσηςAudéo S

Audéo S

Βραβευμένος σχεδιασμός

Το Audéo S συνδυάζει τον εξαιρετικά βραβευμένο σχεδιασμό με προηγμένη τεχνολογία. Τα προϊόντα Audéo S προσφέρουν μια άνευ προηγουμένου γκάμα εφαρμογών, με το ίδιο εκπληκτικό μικρό και κομψό περίβλημα που ήδη γνωρίζετε και έχετε εκτιμήσει.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


Ambra

Ambra

Υψηλή απόδοση

Το Phonak Ambra αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο βήμα για σας από την άποψη των επιδόσεων της ακοής σας και την αντιμετώπιση των προκλήσεων στην ακοή σας. Με μια πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών και ένα σχεδιασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Απολαύστε την πιο ευχάριστη ακρόαση, παντού και κάθε μέρα.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσηςSolana

Solana

Τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης και τιμής

Το Phonak Solana έχει ένα εντυπωσιακό πακέτο χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης ακοής και τιμής. Αφήστε το Phonak Solana να αλλάξει την αντίληψή σας για το τι μπορεί να προσφέρει ένα ακουστικό βαρηκοΐας.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


Cassia

Cassia

Η καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής

Αν επιθυμείτε σχέση ποιότητας και τιμής, με προηγμένο σχεδιασμό και με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας. Το ακουστικό βαρηκοΐας Phonak Cassia προσφέρει αυτά και πολύ περισσότερα.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


Dalia

Dalia

Ουσιαστικής σημασίας απόδοση

Αν ψάχνετε για μία προσιτή, αλλά και αποτελεσματική λύση για την ενίσχυση της καθημερινής σας επικοινωνίας. Το Phonak Dalia συνδυάζει το στυλ με την ουσιαστική κατανόηση της ομιλίας.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσηςNaída S

Naída S

Πιστεύουμε στην δύναμη να ακούμε περισσότερο

Τα ισχυρά ακουστικά τεχνολογίας Spice. Τα Naida S σχεδιάστηκαν για μεγάλου βαθμού δυσκολίας της ακοής. Εφαρμόζονται εκεί που απαιτείται ισχύς και προσφέρουν ευελιξία.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


CROS

CROS

Για μονόπλευρη κώφωση

Τα Phonak CROS είναι μια ικανοποιητική λύση για εσάς που ακούτε μόνο από το ένα αυτί, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει δυσκολία ακοής σε αυτό το αυτί ή όχι.

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


Dalia

Phonak Sky

Ακουστικά βαρηκοΐας για παιδιά

Η πιο πρόσφατη σειρά ακουστικών βαρηκοΐας που είναι σχεδιασμένη για τα παιδιά. Τα Phonak Sky βοηθούν σχεδόν σε όλες τις καταστάσεις της δυσκολίας της ακοής και στις επικοινωνιακές ανάγκες. Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που επιτρέπει σε ένα παιδί να ακούσει περισσότερα σε μια σημαντική ομιλία, στο τηλέφωνο, σε καταστάσεις που φυσάει ο αέρας ή σε ένα εστιατόριο, μια συσκευή που είναι διασκέδαση να την φοράς.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσηςDo not delete or try edit this element

Ένας ακοοπροθετιστής μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανικότερη επιλογή για εσάς. Θα εξετάσει τις ανάγκες σας, τον προϋπολογισμό σας, τον τρόπο ζωής σας και τις ατομικές προτιμήσεις στην ακοή σας.Do not delete or try edit this element