Το δικό σας ακουστικό βαρηκοΐας 

Η εφαρμογή ενός ακουστικού βαρηκοΐας γίνεται σε διάφορα στάδια. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η συσκευή έχει προσαρμοστεί για να ταιριάζει στην δυσκολία της ακοής σας, στο σχήμα των αυτιών σας και στις ακουστικές σας συνήθειες. Αυτό εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εφαρμογή που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.


Γνωρίζοντας το ακουστικό βαρηκοΐας

Ο ακοοπροθετιστής θα σας δώσει αναλυτικές πληροφορίες: Πώς να τοποθετήσετε τη συσκευή, πως να την χρησιμοποιήσετε και πως να ελέγχετε την ένταση του ήχου. Ο ειδικός θα σας εξηγήσει επίσης για τη συντήρηση, πως να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες, τον καθαρισμό και το στέγνωμα των συσκευών. Τέλος, θα σας εξηγήσει πως το ακουστικό βαρηκοΐας σας αντιδρά σε διαφορετικές ακουστικές καταστάσεις. Τώρα μπορείτε να πάρετε τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας σας στο σπίτι.Πρώτες μέρες με το νέο σας ακουστικό βαρηκοΐας

Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με το νέο σας ακουστικό βαρηκοΐας. Πρώτα, θα πρέπει να το φοράτε για λίγες ώρες την ημέρα σε οικείο περιβάλλον. Κάποια πράγματα μπορεί να σας φανούν παράξενα. Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε τη νέα αίσθηση της ακοής είναι να μιλάτε με ανθρώπους ή να παρακολουθείτε τηλεόραση. Η φωνή σας μπορεί να ακούγεται παράξενη ή πολύ δυνατά σε σας, ίσως γιατί έχετε συνηθίσει να μιλάτε δυνατά ώστε να ακούτε τη φωνή σας. Εξασκηθείτε μιλώντας πιο απαλά. Γράψτε τις εμπειρίες σας - θα βοηθήσουν τον ακοοπροθετιστή σας να ρυθμίσει το ακουστικό σας καλύτερα.Τελικές ρυθμίσεις του νέου ακουστικού βαρηκοΐας

Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τις πρώτες σας εμπειρίες με τον ακοοπροθετιστή σας. Το ακουστικό βαρηκοΐας θα ρυθμιστεί σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Ο ειδικός θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας δώσει γενικές συμβουλές. Σε αυτή τη συνάντηση, τα ακουστικά βαρηκοΐας σας θα επαναρυθμιστούν για να βελτιώσουν περαιτέρω την άνεση και την κατανόηση του λόγου.

 

Τώρα είναι η φάση κατά την οποία η ποιότητα ζωής σας θα βελτιώνεται καθημερινά. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το ακουστικό βαρηκοΐας σας για κάποιες ώρες καθημερινά. Με αυτό τον τρόπο θα μάθετε πώς να κάνετε την καλύτερη χρήση του και σύντομα θα απολαμβάνετε όλα τα οφέλη που έχει να σας προσφέρει.

 


Επικοινωνήστε με έναν ειδικό για την φροντίδα της ακοής σας

Αν έχετε απορίες, ρωτήστε τον ακοοπροθετιστή σας. Θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.