Βοηθώντας το παιδί σας να ακούσει, να μιλήσει και να συμμετέχει


Τα Παιδιατρικά Ακοολογικά Κέντρα Phonak, είναι πιστοποιημένα κέντρα από την Phonak για την εξυπηρέτηση των παιδιατρικών εφαρμογών. Έχουν διεθνές πιστοποιητικό, το οποίο δίνεται σε κορυφαία κέντρα τα οποία πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Υποδομές προσαρμοσμένες για τα παιδιά και τις ανάγκες τους, εξειδικευμένες μετρήσεις, διαγνωστικό εξοπλισμό και φυσικά αφοσιωμένους και εξειδικευμένους ειδικούς ακοής για παιδιά ώστε να παρακολουθούν εσάς και το παιδί σας.


Galiotos earcare - junior

Όθωνος 4 | Πλ. Συντάγματος (4ος όροφος) | 105 57, Αθήνα

 

+30 210 4170 400  |  https://www.galiotos.gr/hearing-solutions/paidiatrikes-lyseis/


Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε εσάς και το παιδί σας σε ότι αφορά την παιδική βαρηκοΐα. Εάν έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 


Τέλεια εφαρμογή και μοναδική όπως κάθε παιδί

Θέλετε το καλύτερο για το παιδί σας, το ίδιο κι εμείς στη Phonak. Για πάνω από 7 δεκαετίες έχουμε αφιερωθεί στο να κατανοούμε τις ανάγκες των παιδιών με δυσκολία ακοής κι αυτό μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε πραγματικά καινοτόμες και έξυπνες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ακουστικές ανάγκες. Οι ανάγκες αυτές ποικίλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας.

Do not delete or try edit this element


Βρέφη και νήπια

Τα παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας, είναι σημαντικό να φορούν τα ακουστικά βαρηκοΐας όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να βρίσκονται συνέχεια σε επαφή με ήχους. Τα βρέφη και τα νήπια φορούν συνήθως οπισθοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας, γιατί παρέχουν μεγαλύτερη άνεση, σταθερότητα και ασφάλεια.

 

Εξετάσεις ακοής για παιδιά

Η ικανότητα ακοής σε ένα νεογέννητο μωρό μπορεί να ελεγχθεί λίγο μετά τη γέννηση.  Όσο πιο νωρίς ανιχνεύεται μια δυσκολία ακοής, τόσο το καλύτερο, γιατί η άμεση παρέμβαση είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη της ομιλίας και της γλώσσας του παιδιού σας.


Do not delete or try edit this element

Παιδιά σχολικής ηλικίας

Τα παιδιά σχολικής ηλικίας είναι πλέον πιο ανεξάρτητα και βρίσκονται καθημερινά σε πιο πολύπλοκες καταστάσεις επικοινωνίας. Για να μπορεί το παιδί σας να καταλάβει τι λέει ο δάσκαλος στην τάξη ή να σας ακούει όταν του μιλάτε από μακριά, υπάρχουν διάφορα ασύρματα αξεσουάρ επικοινωνίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Επιπλέον, οι συνδυασμοί χρωμάτων των ακουστικών βαρηκοΐας κάνουν διασκεδαστική την εφαρμογή τους.


Έφηβοι

Ο έφηβος θέλει να είναι όπως και κάθε άλλος έφηβος, να ασχολείται με τον αθλητισμό, να ακούει μουσική, να κάνει παρέα με τους φίλους του, να εκφράζει τη μοναδικότητά του μέσω της μόδας ή του στυλ των μαλλιών κλπ. Ένας έφηβος μπορεί να τα κάνει όλα αυτά χάρις στα ασύρματα αξεσουάρ που συνδέουν τα ακουστικά του με το mp3-player, το κινητό, το tablet ή την τηλεόραση. Το να ακούει τον προπονητή ή τους φίλους του, ακόμα κι από απόσταση ή σε θορυβώδες περιβάλλον, θα είναι πλέον εύκολο.

 


Επισκεφθείτε το πιστοποιημένο παιδιατρικό κέντρο

Κάθε πιστοποιημένο κέντρο παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων:


Συμβουλευτική για την παιδική βαρηκοΐα

Οι ακοοπροθετιστές μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στην παιδική βαρηκοΐα. 

 


Έλεγχος ακοής με τεχνολογία αιχμής, ειδική για παιδιά

Κάνουμε ελέγχους για την ακοή με μεθόδους που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για παιδιά.


Επιλέγοντας ακουστικά βαρηκοΐας και αξεσουάρ

Οι ακοοπροθετιστές μας θα σας συμβουλεύσουν για τον τύπο ακουστικού καθώς και για τα αξεσουάρ που είναι κατάλληλα για το παιδί σας. Συμβουλές για εκπαίδευση και οικονομική υποστήριξη

Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε και να σας υποστηρίξουμε σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών, καθώς και για τη σωστή επικοινωνία και ομαλή ένταξη του παιδιού στο σχολικό πλαίσιο.

 


Πρακτικές συμβουλές επικοινωνίας

Ρωτήστε τον ακοοπροθετιστή σας για πρακτικές συμβουλές, όπως το πως να βελτιώσετε την ομιλία του παιδιού σας.


Συχνή παρακολούθηση

Δεδομένου ότι τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, είναι σημαντικό να κάνουμε τακτικούς ελέγχους ακοής. Ο ακοοπροθετιστής, θα σας πει περισσότερα.Ανακαλύψτε τις παιδιατρικές λύσεις Phonak

Χάρις στην πλούσια γκάμα προτάσεων της Phonak, υπάρχει μια λύση για κάθε παιδί. Μάθετε περισσότερα για τα ακουστικά βαρηκοΐας και αξεσουάρ Phonak για παιδιά.