Είδη ακουστικών βαρηκοΐας

Άνετη συνδεσιμότητα


Ανακαλύψτε το είδος που σας ταιριάζει

Η Phonak έχει το σωστό ακουστικό βαρηκοΐας για εσάς, ανεξάρτητα από τον τύπο της δυσκολίας της ακοής σας, τον τρόπο ζωής σας, τις προσωπικές σας προτιμήσεις, την ηλικία σας ή τον προϋπολογισμό σας. Έχουμε αποφασίσει να αναπτύξουμε εξαιρετικές λύσεις ακοής για όλα τα άτομα.

Do not delete or try edit this element


Ενδοωτιαία ακουστικά

 

Αυτά τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα ειδικά για να ταιριάζουν στο σχήμα του αυτιού σας, με το μέγιστο όφελος και την καλύτερη δυνατή άνεση. Διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις του δέρματος, είναι διακριτικά και πολύ αποτελεσματικά. Τα μικρότερα μοντέλα προσαρμόζονται στο αυτί σας και είναι σχεδόν αόρατα. Αυτά τα μοντέλα είναι κατάλληλα για ήπια έως σοβαρή δυσκολία ακοής.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ:

Virto  |  Tao Q

Hearing aids

Ακουστικά ανοιχτής εφαρμογής (RIC)

 

Αυτά τα μοντέλα είναι μικρότερα από τα τυποποιημένα πρότυπα BTE και είναι διαθέσιμα για ήπια έως σοβαρή απώλεια ακοής. Μπορούν να φορεθούν άνετα πίσω από το αυτί. Τα μοντέλα αυτά είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα, στυλ και σχέδια.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ:

Audéo |  Naída RIC  |  Sky RIC

Οπισθοωτιαία ακουστικά(BTE)

 

Τα μοντέλα BTE είναι διαθέσιμα για όλους τους βαθμούς δυσκολίας της ακοής και όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορεί να φορεθεί άνετα πίσω από το αυτί. Αυτά τα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα, στυλ και σχέδια.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ:

Bolero  |  Baseo Q  |  Sky |  Naída

 


Ζητήστε την βοήθεια του ειδικού

Τα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Ο ακοοπροθετιστης θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανικότερη επιλογή για εσάς και την ακοή σας. Θα εξετάσει τις ανάγκες σας, τον προϋπολογισμό σας, τον τρόπο ζωής σας και τις ατομικές προτιμήσεις της ακοή σας.