Ανακαλύψτε την ακοή του παιδιού σας

Παιδιατρικές λύσεις ακοής για κάθε ηλικία


Ακουστικά βαρηκοΐας και αξεσουάρ για παιδιά

Κάθε παιδί είναι μοναδικό, το ίδιο και οι ακουστικές του ανάγκες. Με ένα ευρύ φάσμα ακουστικών βαρηκοΐας και ασύρματων αξεσουάρ επικοινωνίας από τη Phonak, υπάρχει μια τεχνολογική λύση για κάθε ηλικία του παιδιού.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Ακουστικά βαρηκοΐας για παιδιά

Από ένα βρέφος που μόλις έχει διαγνωστεί μέχρι και τον έφηβο, η Phonak καταλαβαίνει τις επιθυμίες τους, δημιουργώντας ακουστικά βαρηκοΐας προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία όχι μόνο παρέχουν τη βέλτιστη ακοή, αλλά είναι επίσης διασκεδαστικά να τα φορούν. Ανακαλύψτε τις επιδόσεις και το σχεδιασμό των Phonak Sky.


Do not delete or try edit this element

Γνωρίστε τα 

Phonak Sky

Η πιο πρόσφατη σειρά ακουστικών βαρηκοΐας ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά. Τα Phonak Sky καλύπτουν όλους σχεδόν τους τύπους βαρηκοΐας τις ανάγκες επικοινωνίας αλλά και την προσωπικότητα κάθε παιδιού.

 

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Sky έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λαχτάρα ενός παιδιού για διασκέδαση και εξερεύνηση. Είναι ανθεκτικά στο νερό, τον ιδρώτα και τη σκόνη, ιδανική συντροφιά σε όλες τις δραστηριότητες.

 

Τα Phonak Sky επιτρέπουν στα παιδιά να εκφράσουν τη δική τους προσωπικότητα προσαρμόζοντας τα ακουστικά βαρηκοΐας τους, επιλέγοντας τα χρώματα που επιθυμούν, στο περίβλημα και την γωνία.

 


Ασύρματα εξαρτήματα επικοινωνίας για παιδιά

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που ενδέχεται να εγκυμονούν μια νέα πρόκληση για ακρόαση, έτσι ώστε μερικές φορές ακόμη και η πιο προηγμένη τεχνολογία ακουστικών βαρηκοΐας χρειάζεται μια ώθηση. Με τα ασύρματα αξεσουάρ μας, το παιδί σας μπορεί να επικοινωνήσει πιο εύκολα και να συνδεθεί με τη σημερινή τεχνολογία του ήχου, όπως κινητά τηλέφωνα, συσκευές Bluetooth, MP3 players και τηλεοράσεις.


Accessories for children

Γνωρίστε τα

Phonak Roger

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που αποτελούν ακουστική πρόκληση για ένα παιδί. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ακόμη και η πιο προηγμένη τεχνολογία ακουστικών βαρηκοΐας χρειάζεται μια επιπλέον υποστήριξη. Με τα ασύρματα αξεσουάρ μας, το παιδί μπορεί να επικοινωνεί πιο εύκολα και να συνδέεται με smart συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, MP3 players και τηλεοράσεις.

 


Do not delete or try edit this element

Ένας ακοοπροθετιστης μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανικότερη επιλογή για το παιδί σας. Επισκεφθείτε ένα Παιδιατρικό Ακοολογικό κέντρο Phonak για να εξασφαλιστεί η καλύτερη ακοή του παιδιού σας.Do not delete or try edit this element