Ενισχυμένη απόδοση

Χρησιμοποιήστε στο έπακρο τα ακουστικά βαρηκοΐας σας και μείνετε συνδεδεμένοι


Καλύτερη επικοινωνία με τα ασύρματα αξεσουάρ Phonak

Τα ασύρματα αξεσουάρ της Phonak συνδέονται με τα ακουστικά βαρηκοΐας σας, ώστε να σας βοηθήσουν να ακούτε περισσότερα σε δύσκολες καταστάσεις. Ακούστε καλύτερα σε θορυβώδες περιβάλλον, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων, στην τάξη και όταν ακούτε τηλεόραση. Επίσης αποκτήστε εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις των ακουστικών βαρηκοΐας με ένα τηλεχειριστήριο Phonak.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this elementDo not delete or try edit this element

Τηλεόραση - Πολυμέσα

  ΚΑΙ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ

 

Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας που μεταδίδεται απευθείας από τις αγαπημένες σας πηγές ήχου σε όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας σας.


TV Connector

Η εύκολη στη χρήση συσκευή για τηλεόραση και μουσική

Το TV Connector μετατρέπει τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Audéo B-Direct σε ασύρματα ακουστικά τηλεόρασης. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετική ποιότητα στερεοφωνικού ήχου απευθείας από την τηλεόρασή σας χωρίς να φοράτε καμία επιπλέον συσκευή.

Phonak TVLink

 

Το Phonak TVLink συνδέεται με οποιαδήποτε τηλεόραση ή άλλη πηγή ήχου που υποστηρίζει ψηφιακά σήματα ήχου. 

 

Το TVLink χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Phonak ComPilot ή το ComPilot Air και μετατρέπει οποιοδήποτε ακουστικό βαρηκοΐας Phonak σε ένα ακουστικό κεφαλής με εμβέλεια έως και 30 μέτρα. Προσφέρει στερεοφωνική ποιότητα ήχου και μικρή καθυστέρηση μετάδοσης.

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


Phonak ComPilot

Phonak ComPilot

Αυτό το εξάρτημα επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν υψηλής ευκρίνειας ποιότητας στερεοφωνικό ήχο, τηλεφωνικές κλήσεις αλλά και ήχους πολυμέσων μέσω των ακουστικών βαρηκοΐας τους.

 

Το ComPilot της Phonak είναι 3 συσκευές σε 1

Αυτή η συσκευή είναι ένας αναμεταδότης και συγχρόνως ένα τηλεχειριστήριο ακουστικού. Στέλνει τον ήχο που προέρχεται από τηλεοράσεις, MP3 και τηλέφωνα απευθείας στο ακουστικό. Συγχρόνως ο χρήστης ρυθμίζει το ακουστικό ως προς την έντασή του και επιλέγει το πρόγραμμα που του παρέχει την καλύτερη άνεση.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσηςPhonak ComPilot Air

Phonak ComPilot Air

Το μικρό και κομψό Phonak ComPilot Air επικεντρώνεται στην τεχνολογία Bluetooth, συνδέοντας τα ασύρματα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Venture με τα κινητά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές που παράγουν ήχο και υποστηρίζουν τεχνολογία Bluetooth.

 

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με το Phonak TV Link ή το Phonak RemoteMic.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσηςPhonak PilotOne

Phonak PilotOne

Ο πιο εύκολος και διακριτικός τρόπος για τον έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας Phonak.

 

Το τηλεχειριστήριο Phonak Pilot One έχει σχεδιαστεί για μέγιστες επιδόσεις, ευκολία χρήσης και διακριτικότητα. Είναι έξυπνα απλό με εργονομικό σχεδιασμό που το καθιστά απόλυτα φιλικό προς το χρήστη.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Σε θορυβώδες περιβάλλον 

ή από απόσταση

 

Θα αισθάνεστε πάντα ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στον ομιλητή ανεξάρτητα από το θόρυβο του περιβάλλοντος ή την απόσταση στην οποία βρίσκεστε. 


Roger™ Pen

Το Roger Pen είναι ένα ασύρματο μικρόφωνο με τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει σε άτομα με δυσκολία ακοής να ακούσουν και να καταλάβουν περισσότερα σε μια ομιλία με δυνατό θόρυβο και από απόσταση.

Roger Pen

Σχεδιασμένο πάνω στην εξελισσόμενη τεχνολογία Roger, αυτή, η πλήρως αυτοματοποιημένη λύση, είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη από οποιοδήποτε άλλο ασύρματο μικρόφωνο στο χώρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο μικρόφωνο ή μαζί με άλλα Roger Pens ή Roger Clip-On Mic. Διαθέτει επίσης Bluetooth για τηλεφωνικές κλήσεις μέσω κινητού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για να ακούσετε τηλεόραση και πολυμέσα.

 Roger EasyPen

Roger™ EasyPen

Το Roger EasyPen είναι ένα συναρπαστικό προϊόν για ανθρώπους που επιθυμούν απόλυτη απλότητα με την πλήρη απόδοση Roger. Δεν χρειάζεται λειτουργία Bluetooth ή χειροκίνητο έλεγχο του μικροφώνου.

 

 

Διαθέτει προηγμένες επιδόσεις ομιλίας στο θόρυβο και από απόσταση. Είναι η έξυπνη λύση για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων ακρόασης.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσηςRoger RemoteMic

Roger™ RemoteMic

Το Phonak RemoteMic είναι ένα ασύρματο μικρόφωνο για κοντινές συνομιλίες ή από απόσταση. Το RemoteMic τοποθετείται στα ρούχα του ομιλητή.

 

Σε συνδυασμό με το Phonak ComPilot Air ή το Phonak ComPilot μεταδίδει τη φωνή του ομιλητή άμεσα και στα δύο ακουστικά βαρηκοΐας από απόσταση έως και 20 μέτρα.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσηςRoger Clip-on Mic

Roger™ Clip-on Mic

Το Roger Clip-on Mic είναι ένα εύκολο στη χρήση ασύρματο μικρόφωνο που επιτρέπει στους ανθρώπους με δυσκολία ακοής να απολαύσουν αποτελεσματική κοντινή επικοινωνία σε δυνατό θόρυβο και από απόσταση. 

 

Αυτό το διακριτικό αξεσουάρ που φοριέται στα ρούχα, χρησιμοποιείται από τον συνομιλητή του χρήστη ακουστικού βαρηκοΐας. Είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και με εξαιρετική απόδοση της ομιλίας σε θόρυβο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο μικρόφωνο ή μαζί με άλλα Roger Clip-On Mic ή Roger Pen. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ακούσετε τηλεόραση καθώς και πολυμέσα.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


Roger Clip-on Mic

Roger™ Table Mic

Έμφαση στην εργασία και όχι στην ακοή 

 

Οι επαγγελματικές συναντήσεις μπορεί να είναι ένα δύσκολο περιβάλλον ακρόασης. Τοποθετώντας ένα Roger Table Mic σε ένα τραπέζι συνεδρίασης, μεταδίδεται καθαρή ομιλία άμεσα στα ακουστικά βαρηκοΐας σας, επιτρέποντάς σας να συμμετέχετε πλήρως. Ένα Roger Table Mic είναι ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις λίγων ατόμων. Για μεγαλύτερες, μπορούν να συνδεθούν πολλά Roger Table Mic έτσι ώστε ο κάθε συμμετέχων να λαμβάνει το σήμα με σαφήνεια. Με διάρκεια μπαταρίας περισσότερο από 20 ώρες δεν θα ανησυχήσετε ποτέ για το χρόνο λειτουργίας του.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Στο σχολείο 

Η ουσιαστική εκπαίδευση υπάρχει όταν τα παιδιά πραγματικά συμμετέχουν. Μια τέτοια δέσμευση είναι δυνατή μόνο όταν οι μαθητές μπορούν να ακούσουν και να κατανοήσουν με σαφήνεια το δάσκαλο. 


Roger™ Touchscreen Mic

Το Roger Touchscreen είναι ένα απλό και εύκολο στη χρήση μικρόφωνο που επιτρέπει τόσο σε εκπαιδευτικούς όσο και μαθητές να συμμετέχουν με ευκολία στην τάξη.  

Roger Touchscreen Mic

Το Roger Touchscreen Mic προσαρμόζεται αυτόματα στις ακουστικές καταστάσεις, είτε πρόκειται για έναν ομιλητή ή για μια μικρή ομάδα ομιλητών ανάλογα με τη θέση που θα τοποθετηθεί.  Μπορεί να φορεθεί κρεμαστό στο λαιμό ή να τοποθετηθεί πάνω στο τραπέζι, συγκεντρώνοντας τους ήχους από τις ομιλίες της ομάδας. Είναι συμβατό με κάθε ακουστικό βαρηκοΐας, κοχλιακό εμφύτευμα και σύστημα ενίσχυσης ηχητικού πεδίου. Προσφέρει την καλύτερη απόδοση ομιλίας σε θόρυβο, με αποδεδειγμένη βελτίωση έως και 54% σε σχέση με άλλα ψηφιακά συστήματα και 35% σε σχέση με την τεχνολογία Dynamic FM. 

 Roger Pass-around mic

Roger™ Pass-around

 

Το Roger Pass around έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την επικοινωνία μέσα στην τάξη, έτσι ώστε να ακούγονται καλά όχι μόνο οι δάσκαλοι αλλά και οι υπόλοιποι μαθητές όταν μιλάνε. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και το ιδανικό μέγεθος για παιδιά και εφήβους ώστε να το κρατάνε και να μπορούν να το ελέγχουν πλήρως. Η πράσινη φωτεινή ένδειξη επιβεβαιώνει τη λειτουργία. 

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης


Roger Multimedia Hub

Roger™ Multimedia hub

 

Το Roger Multimedia Hub είναι ένας ευέλικτος πομπός που επιτρέπει στη φωνή του δασκάλου να ακούγεται παράλληλα με οποιαδήποτε άλλη συσκευή πολυμέσων χρησιμοποιείται στην τάξη (smartboards, τηλεόραση, υπολογιστές και βίντεο). Μπορεί ωστόσο, να συνδεθεί με οποιαδήποτε συσκευή ήχου και να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη συσκευή για ατομική ακρόαση. 

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης 

Βάση φόρτισης Roger

Αυτό το μικρό και ελαφρύ αξεσουάρ επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση τεσσάρων συσκευών.

Design-integrated Roger Receivers

Δέκτες Roger

Ολοκληρωτικά σχεδιασμένα με ξεχωριστούς δέκτες click-on για ακουστικά βαρηκοΐας Phonak, διαθέτουν ελκυστική αισθητική.

 

Είναι ανθεκτικά στο νερό όταν συνδυάζονται με επιλεγμένα ακουστικά βαρηκοΐας και διαθέτουν ειδικές επιλογές προστασίας από μικρά παιδιά. Χρησιμοποιούνται μαζί με ένα ασύρματο μικρόφωνο Roger όπως το Roger Pen. Οι δέκτες Roger της Phonak προσφέρουν ηχητική απόδοση και διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά.

 

 Roger X - Miniature universal receiver

Phonak Roger X

ΠΑΝ-ΔΕΚΤΕΣ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ

 

Ο μικροσκοπικός δέκτης Phonak Roger X είναι συμβατός σχεδόν με κάθε ακουστικό βαρηκοΐας και κοχλιακό εμφύτευμα της αγοράς. 

 

Απλά συνδέστε το Roger Χ με ένα ασύρματο μικρόφωνο Roger για κορυφαία απόδοση ομιλίας εντός θόρυβο σε οποιοδήποτε άτομο με μέτρια έως σοβαρή δυσκολία ακοής.

 

 Roger Focus

Roger Focus

Επειδή κάθε παιδί αξίζει να έχει την ευκαιρία να μπορεί να εστιάσει. Υπάρχουν ασύρματα συστήματα, όπως το Roger Focus που έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά με μονόπλευρη δυσκολία ακοής, ακουστική διαταραχή και διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

 

Κατάλληλο για παιδιά με φυσιολογική ακοή που δυσκολεύονται να κατανοήσουν σε θορυβώδη περιβάλλοντα. 

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσηςRoger MyLink

Roger MyLink

ΠΑΝ-ΔΕΚΤΗΣ ΕΠΑΓΩΓΙΚΟΥ ΒΡΟΓΧΟΥ

 

Το Roger MyLink είναι ένα εύκολος και προσιτός στη χρήση δέκτης που τοποθετείται στο σώμα και είναι συμβατός με σχεδόν κάθε μάρκα ακουστικού βαρηκοΐας, κοχλιακού εμφυτεύματος και εμφυτευόμενων ακουστικών βαρηκοΐας τύπου BAHA με telecoil. 

 

Το Roger myLink είναι συμβατό με τα περισσότερα ασύρματα μικρόφωνα Roger.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσηςRoger AudioHub - Audio transmission made easy

Roger AudioHub

Το Roger AudioHub σας επιτρέπει να παίξετε εύκολα με μία ή δύο πηγές ήχου από ένα μεγάφωνο Roger Dynamic SoundField DigiMaster, διαβιβάζει κάθε δέκτη Roger και Phonak FM στο δωμάτιο, ή και τα δύο ταυτόχρονα.

 

Αυτή η ευέλικτη συσκευή συνδέεται με οποιαδήποτε συσκευή πολυμέσων που διαθέτει έξοδο ήχου, εξασφαλίζοντας ότι οι μαθητές με σύστημα Roger απολαμβάνουν την ίδια εμπειρία ήχου, όπως οι συμμαθητές τους με κανονική ακοή.

 

file_download Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσηςRoger WallPilot

Roger WallPilot

To Roger WallPilot είναι μια συσκευή που τοποθετείται στον τοίχο δίπλα στην πόρτα της τάξης, την αίθουσα διαλέξεων ή το αμφιθέατρο. Το WallPilot συγχρονίζει αυτόματα τους δέκτες Roger με το δίκτυο Roger του χώρου αμέσως μόλις περάσουν από δίπλα του.

 

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν επίσης να συνδέσουν τα μικρόφωνα Roger στο δίκτυο του χώρου, ενεργοποιώντας τα καθώς περνούν κοντά από το Roger WallPilot.

 

 Dynamic SoundField

Ενίσχυση στην αίθουσα διδασκαλίας

Dynamic SoundField

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία εκμάθησης, τα παιδιά πρέπει να ακούν τη φωνή του δασκάλου καθαρά μέσα στην τάξη, όπου κι αν κάθονται. Τα συστήματα Roger DigiMaster συνδυάζουν απλές λειτουργίες με εξαιρετικές επιδόσεις. Ρυθμίζουν αυτόματα το επίπεδο ήχου του ομιλητή και αντισταθμίζουν την ακουστική του χώρου με το επίπεδο θορύβου στο περιβάλλον.

 

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΦΕΛΗ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

• Βελτιώνει την ακουστική και τις μαθησιακές ικανότητες των μαθητών  

• Απαιτεί μικρότερη επανάληψη των ήχων

• Ενισχυμένη διδασκαλία και διαχείριση της τάξης  

• Λιγότερη ένταση της φωνής του δασκάλου

 


Do not delete or try edit this element

Για περαιτέρω βοήθεια και οδηγίες επισκεφθείτε έναν ειδικό που βρίσκεται κοντά σας. Ένας ειδικός ακοολογικών εφαρμογών μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανικότερη επιλογή για σας και την ακοή σας.Do not delete or try edit this element